Кріс Такер (Chris Tucker)

Кріс Такер (Chris Tucker) народився 31 серпня 1972 р.

Фільмографія:

  1. Mr. S: My Life with Frank Sinatra (2008)
  2. Rush Hour 3 (2007)
  3. Rush Hour 2 (2001)
  4. Rush Hour (1998)
  5. Jackie Brown (1997)
  6. Money Talks (1997)
  7. The Fifth Element (1997)
  8. Dead Presidents (1995)
  9. Panther (1995)
  10. Friday (1995)
  11. House Party 3 (1994)
  
Коментарі читачів

You must javascript enabled to use this form

Іменинники
13 травня
logo
logo

Роберт Патінсон (35)
logo
logo

Саманта Мортон (44)
logo
logo

Харві Кейтель (82)
logo
logo

Герберт Росс
(1927 - 2001)

logo
Хостинг та підтримка надані
Украинский портАл Ua-links каталог сайтів Украинская Баннерная Сеть
UA TOP Bloggers BlogMemes.ru